STICHTING BAASS

Lijn.png

Hier geef ik BJJ lessen aan jongeren en volwassenen die door hun problemen geen aansluiting kunnen vinden in de maatschappij. Deze stichting zet zich in om het talent van de deelnemers naar boven te halen en ze op een nuttige manier te leren bijdragen aan de maatschappij. 

SOUWER SPORTS INSTITUTE

Lijn.png

Hier begeleid ik recreatieve en professionele sporters op het gebied van BJJ, MMA en grappling. Er is mogelijkheid om PT en workshops op deze locatie te laten plaats vinden.

VAN BUEL SPORTS

Lijn.png

Op deze locatie geef ik wekelijks grappling lessen. Dit is ook een locatie waarop personal trainingen en workshops gehouden worden. Ook is hier de mogelijkheid gebruik te maken van de fitnessvoorzieningen.

SPORTCENTRUM SPORTVISION

Lijn.png

Bij Sportvision begeleid ik sporters op individueel niveau. Het gaat om recreatieve en professionele sporters. Er is de mogelijkheid gebruik te maken van vechtsportaccomodaties en fitness. Ook wordt hier dagelijks fanatiek sport bedreven, dus is er ook de mogelijkheid aan te sluiten in de groepslessen.

DE ZACHTE HAND

Lijn.png

De zachte hand is een bedrijf dat zich bezighoudt met mental coaching. Er zijn veel raakvlakken met YouJitsu. Met dit bedrijf organiseer ik evenementen en onderhoud ik goede contacten.

OWN YOUR TALENT

Neem contact op voor een gratis intakegesprek