OWN YOUR TALENT

Neem contact op voor een gratis intakegesprekBIOGRAFIE

Lijn.png

Als klein kind ben ik van jongs af aan actief geweest in de vechtsport. Het begon met Judo waar ik uiteindelijk mijn zwarte band in heb gehaald. Toen echter de regels van de wedstrijden steeds strenger werden kreeg ik het idee dat ik eens wat anders wilde proberen. Ik begon met MMA, grappling en later Braziliaans jiu jitsu waarvoor ik inmiddels ook een zwarte band heb bemachtigd.

Lijn.png

Ik deed vele wedstrijden in verschillende competities om mezelf te testen en te bewijzen. Ik haalde goede resultaten op nationaal en internationaal vlak, waaronder NK grappling, NK BJJ en 2e plek NAGA Parijs, 2e plek WK IMAF Jiu jitsu, en vele andere toernooioverwinningen.

Alhoewel ik erg genoot van het doen van wedstrijden, had ik meer ambitie me te ontwikkelen als trainer/coach. In mijn vrije tijd gaf ik op verschillende sportscholen vechtsportlessen.

Als trainer/coach heb ik vele sporters naar een hoger niveau getild. Het gaf me enorme voldoening om sporters onder mijn begeleiding mooie resultaten te zien halen. Met als persoonlijk hoogtepunt het succesvolle MMA debuut van Andy Souwer in Japan.

Maar ook de sporters die geen wedstrijdambitie hebben, zie ik onder mijn begeleiding groeien als persoon. Hierbij kan ik uit eigen ervaring putten. Door serieus met mijn sport bezig te zijn heb ik me mentaal en fysiek enorm ontwikkeld. Sporten gaf me de rust en kracht mijn moeilijke jeugd een plek te kunnen geven en vertrouwen in mezelf en anderen te ontwikkelen. Daarnaast ben ik door de sport een gezonde levensstijl gaan volgen. Ik ontwikkelde goede gewoontes op het gebied van voeding, training en rust. Daarnaast geniet ik van de vele sociale contacten en langdurige vriendschappen die ik door de jaren heen heb opgebouwd binnen de sportwereld.

De sport stelt mij in staat behalve mezelf ook anderen te helpen met hun uitdagingen. In mijn professionele leven was het logisch een stap naar het onderwijs te maken. Hier kwam ik in aanraking met cluster 4 leerlingen met ernstige gedragsproblemen. Met zelfvertrouwen en aandacht ben ik deze doelgroep gaan waarderen en het werken met hun als zeer betekenisvol gaan zien.

Mijn passie voor de sport en ervaringen in het onderwijs combineer ik in mijn bedrijf YouJitsu om kwalitatief goede trainingen te ontwikkelen. Daarnaast zie ik de sport als een belangrijk middel om mensen verder te helpen in het leven door uitdagingen uit te gaan.

Credentials


  • Zwarte band Judo en BJJ
  • 20+ jaar wedstrijdervaring
  • Verschillende titels waaronder: NK Grappling, 1e Flevo Open BJJ, 1e Kime Open BJJ, NK Kosen Judo, 1e Dutch open BJJ 2e IMAF WK jiu jitsu, 2e Naga Parijs, 3e king of the beach, 3e Dutch open BJJ
  • 10+ jaar ervaring als trainer/coach
  • Referee en jury van grote BJJ, MMA en grappling evenementen
  • Organisator van Brabant Open BJJ
  • 2e graads docent Biologie (VO en VSO)
  • Biologie Bsc
  • Fitnesstrainer (maart 2019)